DETAILED NOTES ON میوه عسل

Detailed Notes on میوه عسل

Detailed Notes on میوه عسل

Blog Article

علاوه بر این یکی دیگر از خواص عسل طبیعی این است که باعث تقویت و تحریک قلب و گشاد شدن رگ‌ها می‌شود که نتیجه‌ی آن افزایش جریان خون در شریان‌ها و انشعاب‌های بدن است.

گاهی، مصرف عسل به‌عنوان درمانی برای آلرژی‌های فصلی پیشنهاد می‌شود، اما شواهد علمی برای حمایت از این ادعا کافی و معتبر نیست.

در پایان با اندازه گیری قند خون ناشتا در این دو دسته نشان داده شد که اختلافی بین قند خون گروهی که عسل مصرف کرده بودند و گروهی که عسل مصرف نکردند وجود نداشت.

عسل با گذشت زمان و با توجه به منبع شهد خود به خود شکرک می‌زند و این یک فرایند طبیعی است[۱۱][۱۲] که هیچ‌گونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمی‌گذارد.

مواد معدنی: عسل شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، و سدیم است.

عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز به‌دست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.

[۲۸] عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحه‌های معطر است.

افراد دیابتی و خانواده‌هایشان همیشه یک سوال مهم در مورد عسل دارند و آن هم این است که آیا افراد دیابتی می‌توانند عسل مصرف کنند؟

در میان انواع عسل های موجود در بازار عسل کنار به علت داشتن مواد معدنی سرشار و همچنین خواص ویژه‌ای که دارد، معمولا برای تقویت قوای جنسی مردان توصیه می‌شود.

عسل کاج: عسل کاج از شهد گلهای درخت کاج به دست می آید. این نوع عسل به طور معمول دارای طعم ملایم و رنگ طلایی تا طلایی تیره است.

امروزه، عسل به عنوان یک منبع غذایی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و مواد ضد میکروبی شناخته می شود.

محصول نهایی عسل ممکن است به تسکین درد و التهاب حلق کمک کند. خواص ضد باکتریایی عسل می توانند عوامل عفونی را کاهش دهند و از تشدید درد حلق جلوگیری کنند.

در ایران این تصور غلط میوه عسل وجود دارد که اگر عسلی رس ببندد یا به اصلاح شکرک بزند، تقلبی است در حالی که علت شکرک زدن عسل به دلیل وجود گلوکز (یکی از قندهای موجود در عسل) در آن است؛ از آن‌جایی که عسل چه طبیعی باشد، چه شربتی و چه تقلبی این قند را در ساختار خود دارد، پس امکان شکرک زدن برای هر عسلی ممکن است رخ دهد و بنابراین شکرک زدن عسل نمی‌تواند معیار خوبی برای تشخیص طبیعی یا تقلبی بودن عسل باشد.[۳۲]

به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده‌افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را به‌عنوان «روز جهانی زنبور» نام‌گذاری کرده‌است.[۱۳]

Report this page